Trobada dels Consells Comarcals de l’Alt i Baix Penedès amb el Delegat del Govern al Penedès

Els presidents i vicepresidents dels Consells Comarcals de l’Alt Penedès i del Baix Penedès ens hem reunit novament per compartir i avançar en una estratègia conjunta per fer front a la crisi industrial actual que pateix el territori . En aquesta segona reunió,en format virtual, ens hem trobat amb el Delegat del Govern al Penedès Pere Regull.

Durant la reunió hem analitzat la situació actual amb els darrers anuncis de tancament d’empreses relacionades amb l’automoció com Saint-Gobain Glass de l’Arboç, Robert Bosch de Castellet i la Gornal, Alfisa als Monjos, i el darrers de Bergé Logística i CTC, empreses subcontractades que operen a les instal.lacions de Saint Gobain.

Ha estat una trobada interessant, amb la voluntat de treball conjunt perquè el Penedès sigui un territori d’oportunitats on s’hi pugui trobar feina, estudiant totes les opcions industrials que hi puguin haver per oferir treball als seus habitants i qualitat de vida. El COVID està provocant un conjunt de situacions que ningú podia preveure, per això des dels Consells Comarcals s’ha llançat un missatge d’unitat, de fer pinya, i treballar en pro del territori i de la seva gent amb responsabilitat política, alhora que hem demanat una reunió amb la Conselleria d’Empresa perquè es posi en marxa de manera ordenada i efectiva una taula de reindustrialització al Penedès.